RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARDA
5 Mart2024

RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARDA

RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARDA… İSTANBUL PERDER OLARAK ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA TÜM HANELERE ULAŞAN ÜYE MARKETLERİMİZLE BİRLİKTE RAMAZAN BEREKETİNİ SOFRALARINIZA GETİRİYORUZ…

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk GÜZELDERE, “Et ve Süt Kurumu ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde tüm hanelere Ramazan ayı boyunca et ulaştıracağız.”

"ESK yetkilileriyle yaptığımız çalışmalar sonucunda ramazan ayı boyunca kırmızı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldık. ESK ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde, İstanbul PERDER olarak, ramazan ayı boyunca dana kıymanın kilogram fiyatını 314 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 344 TL'den satışa sunacağız. Yerel perakende olarak üye zincir marketlerimiz ile ramazan ayının bereketini sofralara taşımaya kararlıyız ve Ramazan fırsatçılarına göz açtırmayacağız."

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk GÜZELDERE, indirim ve fiyat sabitleme kampanyalarının yılın on iki ayı boyunca birçok ürün kategorisinde tüketiciyi enflasyona karşı koruma amacıyla yerel marketler olarak sürdürdüklerini açıklamamalarına ekledi.

Aynı zamanda Güzeldere, 2023 yılının Mart ayından beri Tarım ve Orman Bakanlığı Et ve Süt Kurumu ile yaptıkları protokol aracılığı ile bir yıldır hanelere en uygun fiyatlarla et ulaştırdıklarını belirtti.

RAMAZAN AYI BOYUNCA ET FİYATLARINI SABİT TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ…