İstanbul PERDER Öncü Salça’da…
Öncü Salça, İstanbul PERDER üyelerini ağırladı.İstanbul PERDER’in iki günlük ziyaret programının ikinci durağı Öncü Salça üretim ve işleme tesisleri idi. Biber salçası, domates salçası, soslar ve kurutulmuş ürünler üreten Öncü Salça, Tire’de bulunan fabrikasında İstanbul PERDER üyelerini ağırladı.
Öncü Salça, İstanbul PERDER üyelerini ağırladı.
İstanbul PERDER’in iki günlük ziyaret programının ikinci durağı Öncü Salça üretim ve işleme tesisleri idi. Biber salçası, domates salçası, soslar ve kurutulmuş ürünler üreten Öncü Salça, Tire’de bulunan fabrikasında İstanbul PERDER üyelerini ağırladı.
Öncü Salça Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kozlu, ürünlerini ve üretim aşamalarını tesisleri gezdirerek PERDER üyelerine anlattı. Kozlu, Gaziantep merkezli Öncü’nün, 30 yıldan bu yana salça konusunda faaliyet gösterdiğini söyledi. Kozlu, “Öncü, 2001 yılında İzmir’in Tire İlçesinin Gökçen kasabasında 100.000 metrekare açık, 30.000 metrekare kapalı alanda ikinci tesisini kurdu. Öncü’nün ev tipi biber salçası pazar payı %80 olup, üretimin %30-40 bölümünü de ihraç ediyor.”dedi. Konuşmaların ardından İstanbul PERDER Başkanı İhsan Biçen, Fahrettin Kozlu’ya plaket takdim etti.