İstanbul PERDER’den bir hamle daha…

İstanbul PERDER, Yüksek İstişare Kurulu kurmak için start verdi.

İstanbul PERDER, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci kuşakları Yönetim Kuruluna dahil ederek, yönetim anlayışına farklı bir bakış açısı getiren İstanbul PERDER, yeni yıl itibariyle yeni bir oluşuma hazırlanıyor. Bu doğrultuda PERDER'i daha ileriye taşımak amacıyla Yüksek İstişare Kurulu oluşturulmasına karar verildi. Kurulda yer alacak olan kişilerin belirlenmesi için Başkan Ramazan Ulu ve İstanbul PERDER'in kuruluşuna öncülük eden Pin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Güler'e yetki verildi.

Yüksek İstişare Kurulunda kamu kurum ve kuruluşlarından ilgili birim yetkilileri, uzun yıllar perakende sektöründe bulunan danışman ve eğitmenler yer alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ramazan Ulu, "Perakende çok dinamik bir sektör. Dolayısıyla bu dinamizme ayak uydurmamız gerekiyor. Derneğimizi bir tık yukarı çıkarmak için hızlı, öngörülü ve sağlam hamleler yapmalıyız. Bu hamleleri, Kurulda görev almasını arzu ettiğimiz deneyimli isimlerle gerçekleştireceğimizi inanıyorum. Bu inançla çalışmalarımıza hepimizin yakından tanıdığı, perakende sektörünün deneyimli ismi Ergün Güler ile start verdik. "

Ergün Güler kimdir?

1978 yılında Bursa'da doğdu. Yüksek lisans eğitimleri aldı. 7 Ocak 2010 tarihinde Perakende TV'yi kurdu.

Bugün, Pin Medya, Perakende.TV, PerakendeBulten.com, GPS ve TALKS gibi birçok markayı ve farklı alanlardaki iki şirketi bünyesinde barındıran Pin Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı olarak, perakende ve avm sektöründeki lider markalar ile özel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Küçük Prens koleksiyonu ve at figürlerine olan ilgisiyle biliniyor.

Evli, iki çocuk babası.