Gökkuşağı Veliaht Et Lokantasında PERDER üyelerini ağırladı
İstanbul PERDER üyeleri, Gökkuşağı Market ev sahipliğinde Aynes Gıda yöneticileriyle bir araya geldi. İstanbul PERDER, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla geleneksel üye kahvaltısı buluşmalarına devam ediyor. Gökkuşağı Marketleri Faruk Güzeldere ev sahipliği ve Aynes Gıda işbirliğiyle yeniden bir araya gelen PERDER üyeleri, Veliaht Et Lokantası’nda sektörel gelişmeleri ve işbirliklerini masaya yatırdılar.
Program, Aynes Gıda Pazarlama Müdürü Yektağ Çatma tarafından şirketin faaliyetlerini içeren bir sunumla başladı. Çatma, 1997 yılında adım attığımız sektörde halen “İyilik, sağlık” temasını ön planda tutarak üretimimize devam ediyoruz. İyilik, sağlık dememizin nedeni Denizli Acıpayam’da bulunan tesislerimizde sadece kendimize ait olan Ayyem markalı yemleri kullanan besicilerin sütlerini alıp işliyor olmamızdır. Sütümüzü sağladığımız hayvanlarımızın kendi yemimizi kullandığını bildiğimiz için gönlümüz rahat, sütümüzün kalitesine gerçekten çok güveniyoruz. Ürün kalitemizin yanı sıra çevreye de çok önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla tesisimizi kendi enerjisini üreten, çevreye saygılı bir noktaya getirdik. Belli başlı bütün uluslararası kalite belgelerine sahibiz. Bundan sonrası için Ege Bölgesi’nde sağladığımız başarıyı, Türkiye’nin tüm bölgelerine yerel zincirlerimizden alacağımız destekle birlikte yaymak hedefini taşıyoruz." dedi.
İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesi adına yeni projeler geliştirdiklerini, bu projelerin yerel perakendeciye fayda sağlayacağını söyledi. Ulu, 15-16 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonunun, üretici firmalar ve yerel perakendecilerin birlikteliklerini pekiştirecekleri özel bir platform olduğunu belirtti.
Pin Grup Başkanı Ergün Güler, İstanbul PERDER tarafından hayata geçirilecek olan projenin detaylarını üyelere aktardı.
Programın sonunda Ramazan Ulu, Aynes Gıda’ya teşekkür plaketi taktim etti.