İstanbul PERDER Üye Kampı İkbal Gıda ev sahipliğiyle Afyon’da gerçekleştirildi.

İki günlük yapılan programın birinci gününde İstanbul PERDER Üye kampı; ikinci gününde ise İkbal Gıda et ve şekerleme tesisleri ziyaret edildi.



 
 
İki günlük yapılan programın birinci gününde İstanbul PERDER Üye kampı; ikinci gününde 
 
ise İkbal Gıda et ve şekerleme tesisleri ziyaret edildi.
 
İstanbul PERDER geleneksel üye kampı, İkbal Gıda ev sahipliğinde Afyon İkbal Thermal 
 
Hotelde gerçekleştirildi. Kampta derneğin yaklaşan 6. Olağan genel kurul öncesi üyeler arası 
 
istişare toplantısı yapıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul PERDER Başkanı 
 
Ramazan Ulu, kısaca başkanlık dönemi süresince gerçekleştirilen etkinlik ve projeler 
 
hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ardından yaklaşan Yerel Zincirler Buluşuyor 
 
organizasyonundan bahseden Ulu, katılım sağlayan tüm üyelerine teşekkür ederek sözü genel 
 
değerlendirme almak üzere üyelerine bıraktı. Toplantıda üyeler tek tek söz alarak derneğin 
 
bundan sonraki süreçte hangi projeler üzerine çalışması gerektiğinin istişaresini gerçekleştirdi. 
 
Programın sonunda üyelere anket çalışması yapılarak dernekle ilgili genel bir değerlendirme 
 
alındı. 
 
Birinci günün sonunda, üyeler arası tavla turnuvası gerçekleştirildi. Kıran kırana mücadele 
 
sonucunda tavla turnuvasının birincisi Örnek Market’ten Uğur Bayageldi, ikincisi İstanbul 
 
PERDER Başkanı Ramazan Ulu, üçüncüsü ise İkbal Thermal Hotel Genel Müdürü Ali 
 
Gümüşhan oldu.
 
Programın ikinci gününde, katılımcılar İkbal Gıda et ve şekerleme tesisleri ziyaret etti. 
 
Ziyaretlerin ardından yapılan toplantı İkbal Gıda Türkiye Satış Müdürü İhsan Bubur’un, 
 
hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Bubur, 94 yıllık bir firma olan İkbal Gıda’nın yenilenen 
 
tesislerinde İstanbul Perder’i iki gün boyunca misafir edecekleri için çok mutlu olduklarını ve 
 
ilk defa bu kadar kalabalık bir grubu ağırladıklarını dile getirdi. Bubur, tüm katılımcılara 
 
teşekkür etti. Ardından tavla turnuvasının kazananlarına hediyeleri takdim edildi.
 
Programın sonunda İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, bu güzel organizasyon ve ev 
 
sahipliğinden dolayı İkbal Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Evren’e teşekkür plaketi 
 
taktim etti.