PERDER ÜYELERİ SATIN ALMA YÖNETİCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İstanbul PERDER üye firmaları ile satın alma yöneticileri, 18 Ocak Çarşamba günü Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

31 Ocak - 01 Şubat tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek olan Yerli Market Haftası hakkında bilgi paylaşımında bulunmak üzere organize edilen kahvaltı programında açılış konuşmasını, Başkan Ramazan Ulu yaptı.

BU YIL DA "BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Ulu konuşmasında, öncelikli olarak katılımından dolayı tüm kategori yöneticilerine teşekkür ederek; "Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz Yerli Market Haftası etkinliğimiz; gerek üreticilerimizin gerekse dernek üyelerimiz in karşılıklı ticaretlerini geliştirmelerine büyük etki sağladı. Bunun için etkinliğimizin ikincisini de gerçekleştirmek istedik. Bir aylık süreçte almış olduğumuz karar doğrultusunda etkinliğimizin büyük bir kısmını tamamladık. Bundan sonraki süreç sizlere düşmektedir.  Bir önceki yıl olduğu gibi yine hep beraber "Birlikte daha güçlüyüz" diyerek bu etkinliğimizi de başarılı bir şekilde gerçekleştireceğimize inancımız tamdır." sözleriyle Yerli Market Haftası'nın önemine vurgu yaptı.

Toplantı, satın alma kategori yöneticileriyle yapılan karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.