İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Üyeleri Balparmak tesislerini ziyaret etti.

İstanbul Perder Yönetim Kurulu Üyeleri Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak misafiri olarak Çekmeköy’de bulunan tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Balparmak’ın Çekmeköy ilçesinde bulunan tesislerini ziyaret eden İstanbul Perder Yönetim Kurulu Üyeleri özellikle AR-GE MERKEZİ’ni yakından görme fırsatı buldu. Tesis gezisinde Balparmak Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Emel Damarlı AR-GE çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Damarlı Türkiye’nin dört bir yanındaki arıcılardan tedarik edilen balların farklı süreçlerde yaklaşık olarak 100 ün üzerinde bir parametre ile analiz edilerek, tüketiciye sunulduğunu aktardı. Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak ise, doğal ve sağlıklı balları tüketicilerimize ulaştırmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz diyerek ziyaretlerinden dolayı İstanbul PERDER Yönetim Kuruluna teşekkür etti. İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu ise ev sahipliğinden dolayı tüm katılımcılar adına teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.